fjällhem_idre_92.jpg

NYHETER

Stugliv_Great Falls_V01_R02.jpg

2022-06-20

Nu är vi igång och bygger timmerhus!

Med Idre Fjälls panoramavyer på Hjelmbacken bygger vi nu 320 kvm timmerhus. Ett gediget kvalitetsbygge i samarbete med Timmerhusspecialisten och Norrlandsgrunder.

 

Huset byggs i massivt 8 tums timmer och rymmer två större lägenheter med fantastisk utsikt. Inflyttning i dec 2022.

2022-06-10

Ny parhusmodell i Idre Fjällvila

Under våren lanserades vårt projekt Idre Fjällvila med regna par- och småhus där naturen står i fokus. Nu adderar vi en ny hustyp till projektet – ett ytsmart fjällboende på 40 kvm med luftigt allrum och plats för fyra.

JFbild_edited.png
UJbild.png

2022-05-02

Expansion och utveckling av VILDHEM Bostadsutveckling

Vår verksamhet inom projektutveckling växer och antalet bostadsprojekt blir fler och fler. Som ett led i vår fortsatta resa kan jag glädjande presentera att två viktiga kompetenser nu har rekryterats till verksamheten!

Johan Fröberg med 25 års erfarenhet inom projekt- och fastighetsutveckling. Närmast som VD för Abylon Properties och Projektutvecklingschef på Skandia Fastigheter, samt tidigare anställningar på Järntorget och JM.
Johan kommer att bli en nyckelperson i utbyggnaden av vår affärs- och projektutveckling samt inom såväl produktion som av strategiska beslut och uppbyggnad.

Ulrika Jakobsson har mångårig erfarenhet i att leda utvecklingsprojekt inom försäljning, marknad och verksamhetsstyrning, bl a som försäljningschef hos Aros Bostad och Oscar Properties.
Ulrika kommer att vara med och vidareutveckla vår position inom främst konceptutveckling, försäljning och marknad.

 

fjällhem_idre_36.jpg

2022-04-29

Inflyttningar i Fjällhem Idre

Efter påsken hade vi den stora glädjen att välkomna 12 nya köpare till sina nya färdigställda fjällboenden i Fjällhem Idre.

Förväntansfulla ägare hämtade ut nycklar och kunde avsluta vårvintern i sitt nya Fjällhem

image001.jpg

2022-03-28

Nu är första etappen Idre Fjällvy igång att byggas

Produktionen av den nya stugbyn Idre Fjällvy vid entrén till Idre Fjäll pågår enligt plan. Etapp 1 med 22 lägenheter byggstartats i december 2021 och ny börjar byggnaderna ta form på plats.

Entreprenör är Grytnäs Projekt AB. Produktionen pågår under 2022 och inflyttning beräknas ske i slutet av året.

VV_int_7.jpg

2022-03-20

Försäljningsstart av Vildviste Grönklitt

Nära toppen av Grönklitt skapar vi Vildviste Grönklitt - Orsa Grönklitts första nyproduktion av bostadsrätter.

 

Här skapar vi mysiga och moderna lägenheter för generationer av fredagsmys. Nu är försäljningen igång. Läs mer på projektsidan https://www.fjallhemidre.se/gronklitt