DSC06501[1].jpg

OM OSS

Vi är VILDHEM bostadsutveckling

Vår bas finns i Norra Dalarna, med våra medarbetare och samarbetspartners på olika platser i Sverige. Vildhem är ett modernt företag med gedigen samlad kompetens inom bostadsutveckling där vi tillsammans skapat ett energifyllt klimat. Vi är ett hungrigt team som alltid vill framåt, som alltid vill lite mer för att vara med och skapa framtidens hem. 

 

Gemensamt har vi ett mål – att skapa mer liv. Vi vet att de hem vi bygger skapar just liv. Att våra kunder precis som oss – älskar fjällen, skogen och alla möjligheter de ruvar på.

 

Genom att bygga bidrar vi också till fler levande bygder.

Maria Rydqvist, Älvdalen

Grundare, affärsutveckling och exploatering

Maria är en nyfiken entreprenör som drivs av att utveckla företag och skapa processer. Under de senaste 10 åren har hon byggt upp Stugliv.com - Ett eget fastighetsbestånd av fritidsboenden för uthyrning i Norra Dalarna. 

Maria har en bred erfarenhet av bostadsutveckling genom fastighetsförvaltning och tidigare genomförda bostadsprojekt.

Med högt uppsatta mål och en mångårig elitidrottskarriär, tar hon med sig ett stort driv, engagemang och beslutsamhet att driva igenom de mål hon tar sig an.  Mer 

  • LinkedIn
rydqvistWEBB-029_edited.jpg

Johan Fröberg, Bromma

Affärsutveckling och produktion 

Johan har mer än 25 års erfarenhet av projekt- och affärsutveckling i flertalet roller samt ledande befattningar i några av de större projektutvecklingsbolagen. Han har också arbetat med fastighetsutveckling av samhällsfastigheter och senast som VD hos ett bostadsutvecklingsbolag med huvuduppdrag att leda deras expansionsresa.

Johan ansvarar för utbyggnaden av Vildhems projektutveckling inom såväl produktion som av strategiska beslut och utbyggnad av bolaget.

Utöver Johans intresse för fjäll, natur och skidåkning drivs han av entreprenörskap och nyskapande av personliga boenden. 

  • LinkedIn
JFbild.png

Ulrika Jakobsson, Nacka/Alfta

Försäljning, marknad och koncept

Ulrika har under ett långt yrkesliv arbetat med bostäder i olika former. Bland annat har hon under många år arbetat med att leda utveckling inom försäljningsfrågor, produktutveckling, kundresan och verksamhetsstyrning i flera bolag i stark expansionsfas i bostadsbranschen. Ulrika arbetar också med brf-frågor och styrelseuppdrag. 

Ulrika ansvarar för försäljning, marknadsfrågor och konceptutveckling inom företaget och jobbar gärna från en fjälltopp eller stugan i Hälsingeskogarna. 

  • LinkedIn
UJbild.png

Lisa Saxvall, Gustafs

Webb och kommunikation

Lisa har en bakgrund bland annat inom kommunikation, logistik och koordinering. Hon jobbar även med systerföretaget Stuglivs uthyrningsverksamhet, där hon ansvarar för bokningar, webb och utveckling. På fritiden har hon ett brinnande intresse för natur och vackra vyer från höga berg. 

  • LinkedIn
svartvit_edited_edited.jpg